1.4.2024

121 päivää vanhempainvapaata

No moikka.

On projektin aika. Mä olen käyttänyt tätä foorumia viime vuosina aika hintsusti, pitkälti siksi, koska täyspäiväinen työelämä ja lapsielämä ei jätä ihan loputtomasti aikaa tehdä muuta. Viimeisin pidempi kirjoitusjakso olikin se, kun luin ne 50 kirjaa ja satuilin niistä kaikkea mielestäni nokkelaa.

Olen jo jonkin aikaa sitten hyväksynyt sen junankaltaisen vääjäämättömyyden, että en kirjoita mitään ilman a. projektia b. ylimääräistä aikaa. Nyt onnekseni - tai onneksemme - Suomen valtio on mahdollistanut minulle molemmat: jään nimittäin huomenna maanantaina 2.4.2024 121 päivän mittaiselle vanhempainvapaalle.

En ole aivan 100 % varma, että jaksan joka päivältä jotain kirjoittaa, mutta ainakin saan taas juoksevan nuomeroinnin otsikkoihini. Sillä, vaikka tässä kuinka kuvittelisi tekevänsä joka päivältä jotain kirjoittelua, niin pelkkä vanhempainvapaalle siirtyminen ei toki tarkoita sitä, etteikö tässä oltaisi syvällä ruuhkavuosissa.

Mutta tavoitteena olisi kuitenkin päivitellä kuulumisia tänne. Ja instagramiin. Mitä taas aion tehdä? No muun muassa:
  • Tutustua Itä-Helsingin lounaspaikkoihin lapsen kanssa,
  • kiertää museoita,
  • kuntoilla (ilman lasta),
  • nähdä tuttuja kahviloissa ja 
  • kiertää kirpputoreja.
Äkkiseltään voisi sanoa, että tavoitteet eivät ole kovin kummoiset. Edellisellä kerralla kun olin vanhempainvapaalla, oli kevät 2021, eikä silloin voinut tehdä näistä mitään. Joten nyt on kiinniotettavaa.

Tervetuloa mukaan tälle seikkailulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

10/121 Neljäkymmentä vuotta

Huhtikuun yhdestoista 1984 Hyvinkään keskussairaalassa syntyi eräs Eeli Wördman, joka häviävän hetken ajan oli maailman nuorin ihminen. Nelj...