10.4.2024

Taaperon kanssa syömässä: Itiksen Delhi Rasoi

Delhi Rasoilla on identiteettikriisi. Onko ravintolan nimi Delhi Rasoi vai Deli Rasoi? Molemmat kirjoitusasut ovat näkyvissä esimerkiksi heidän omilla nettisivuillaan. Katso vaikka kuvasta alta.

Delhi rasoin verkkosivuista kuvakaappaus, jossa näkyy nimi kirjoitettuna muotoon Delhi Rasoi sekä Deli Rasoi
Delhi Rasoin verkkosivut 10.4.2024.

Oli nimi sitten mikä tahansa, kyseessä on intialainen ravintola, joka löytyy nykyään useammasta pääkaupunkiseudun ostoskeskuksesta. Me kokeilimme taaperon kanssa tällä kertaa Itiksen.

Itiksen ostoskeskus on hyvin saavutettava: rattailla pääsee hisseillä kulkemaan helposti sekä ostoskeskuskerrosten että parkkihallin välillä. Olen aika paljon viettänyt aikaa ostoskeskuksissa rattaiden kanssa viime vuosina ja Itis on kyllä parhaimmasta päästä mitä liikkumiseen tulee.

WC-tilat ovat myös erinomaiset. Muutama vuosi sitten auennut oma WC-alue tympii jos on väärässä päässä kauppakeskusta kun tulee hätä, mutta ravintoloiden ja etenkin taaperoruokailijoiden näkökulmasta sijainti on ihanteellinen ja fasiliteetit ovat todella kattavat.

Delhi Rasoin lastenistuin oli muovinen perusistuin, jota arvostan kyllä suuresti. Sen sijaan ravintolassa ei ollut pöydillä mitään suojia, eikä taaperoruokailijalle ollut tarjolla muuta lautasta kuin keraaminen. Ruokailu suoritettiin siis suoraan pöydältä, joka tämän faijan silmiin näytti vähän siltä, ettei sitä oltu putsattu edellisten asiakkaiden jäljiltä.

Eikä tämä lapsiruokailijoiden heikompi palvelutaso olisi häirinnyt, ellei taaperosta olisi kuitenkin otettu hintaa neljän euron verran (aikuisesta 13,4€). Toki, eihän se nyt ihan hirveästi ole, mutta rahaa silti. Bibissä hintaa ei otettu ja pöydältäkin olisi voinut syödä, kun pinnan suojana oli muovialusta. Tässä suhteessa siis Delhi Rasoi oli paitsi kalliimpi, niin myös huonompi.

Ruokana oli runsas buffet, jonka sekä salaattipöydästä, että lämpimistä löytyi hyvin tarjoilua taaperolle. Naanleivät kelpaavat lapsille usein ja niitä meni meilläkin vähän liikaa suhteessa muihin ruokiin. Aikuisen ruokailijan kannalta kyseessä on kuitenkin hyvin tavallinen intialainen buffet, jota on vähän vaikea erottaa 10 000 nepalilaisesta ravintolasta.

Kaiken kaikkiaan Delhi Rasoista jäi sellainen fiilis, että jos aikuinen haluaa mennä syömään intialaista lounasbuffettia, niin Delhi Rasoihin voi ottaa taaperon mukaan. Mutta jos haluaa erikseen mennä ravintolaan taaperon kanssa tai jopa taaperon ehdoilla, niin Delhi Rasoin voi jättää välistä.

Saavutettavuus rattailla: *****
Hinta 1-vuotiaalle: **
Fasiliteetit: ***
Odotusaika : *****
Ruoka: ****
Taaperoarvosana: 7/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

10/121 Neljäkymmentä vuotta

Huhtikuun yhdestoista 1984 Hyvinkään keskussairaalassa syntyi eräs Eeli Wördman, joka häviävän hetken ajan oli maailman nuorin ihminen. Nelj...