25.4.2022

Huhtikuulumisia

Hei Internet,

Ei ollakaan juteltu vähään aikaan. Ei sillä etteikö olisi ollut sanottavaa - on ollut hyvin paljonkin, mutta blogi formaattina on ehkä vähän kuollut.

Toisaalta, on tässä omassa elämässäkin sattunut ja tapahtunut. Sain vakituisen työn, lapsen, silmälasit ja muutin omistusasuntoon muiden keskivartalolihavien kaltaisteni läheisyyteen. Oli maailmanlaajuinen pandemia, Venäjän hyökkäyssota, Afganistanista vetäytyminen ja islamilaisen valtion synty ja tuho.

Aikaisemmin tämä blogi toimi eräänlaisena kirjoitussparrailuna, kun opintojen jälkeen ei tullut enää kirjoitettua säännöllisesti. Siinä vaiheessa se tuntui luontevammalta jatkaa tekstin tuottamista jossain formaatissa, kuin vaan lopettaa. Nyt kun päivät ovat täysiä, ei iltaisin juurikaan huvita paasata pureksittuja ajatuksia eetteriin.

Maailma ei myöskään välttämättä tarvitse vielä yhtä valkoisen miehen blogia, jossa kerrotaan asioiden oikea laita.

Harkitsin tuossa jossain vaiheessa, ja harkitsen oikeastaan edelleen, että alkaisinko kirjoittamaan tälle alustalle fiktiota. Jotain, kuten lyhyitä novelleja ilman suurempaa yhteistä nimittäjää. En lupaa mitään, mutta se on mahdollista.

Nyt kuitenkin tulin vaan sanomaan, että moikka, elossa ollaan. 


1 kommentti:

  1. There are quantity of|numerous|a variety of} workers working for BetBlocker now however however no particular person employed by the ADR service attracts any income from BetBlocker. The charity’s Governing Documents precludes any of the Trustees serving as an employee of the charity. As such the Board of Trustees who manage the service is made up of people giving their time freely to the project. When you set a Gambling Self-Restriction in BetBlocker the tool will automatically prohibit you system from 바카라사이트 accessing any of the gambling operator URLs in our database. We update this database on a weekly basis to make sure that you are offered the utmost attainable protection. “Football season annually generates rather more activity than other occasions of the 12 months.

    VastaaPoista