24.4.2012

Comeback


Anteeksi blogi, on ollut kiirettä. En ole ehtinyt kirjoittelemaan. Nyt oli jopa ihan pakko kaivaa kalenteri ja katsoa, mitäs sitä onkaan tullut tehtyä viime viikkoina:

Viime viikolla minulla oli kaksi tenttiä, maanantaina ja keskiviikkona. Niiden lisäksi jouduin käymään myös perjantaina Turussa luennolla. Sitten tämän viikon maanantaina oman gradun tutkimussuunnitelman palautus ja nyt, tänään tiistaina tentti. Huomenna kotikonnuille vaihtamaan automobiiliin renkaat ja to-pe akselilla ottamaan haukut vastaan tutkimussuunnitelmasta ja luennolle. Ensi viikon perjantaina on vielä viimeinen tentti tälle keväälle – ehkä tälle tutkinnolle.

Kahden viikon aikana on siis kolme tenttiä, yksi kirjallinen työ ja kymmenen junamatkaa. Huh, huh. Tämänpäiväisen tentin jälkeen alkoi helpottaa. Nyt ei enää tarvitse suunnitella kalenteria useamman kiireisen ja aikaa vievän asian osalta vaan voin keskittyä viimeiseen suoritukseen, joka sekin on aihealueesta jonka olen jo toisaalle kerran suorittanut. Keho myös huomasi että nyt ei stressaa, sillä se päätti alkaa nostamaan kuumetta pintaan. Nouskoon, kyllä mä yhdet renkaat voin käydä vaihtamassa vaikka ibuprofeenia sisältävän rinnakkaislääkkeen voimalla.

Ihan vaan näin ohimennen pitää sanoa että tämä jaksollinen järjestelmä on aivan harvinaisen surkea systeemi: luentosarjat, joiden sisältö on 2op, venytetään väkisin jakson mittaisiksi jotta järjestelmä toimisi.  Hyi, yäk, ämpäri.

Ennustelin muuten tuossa joku aika sitten NHL:n pudotuspelien lopputuloksia. On mennyt aika pieleen, kuten tästä voi tarkistaa.

Anyway, ensi kerralla jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

10/121 Neljäkymmentä vuotta

Huhtikuun yhdestoista 1984 Hyvinkään keskussairaalassa syntyi eräs Eeli Wördman, joka häviävän hetken ajan oli maailman nuorin ihminen. Nelj...