25.3.2013

Blogin 1v synttärit!


Blogi täytti vuoden, jee. Vuosi siirtymävaiheessa - ja siltä on tuntunutkin. Kaikki alkoi siitä, kun muutin jääkaapinjakajan työn perässä maamme kuvankauniiseen pääkaupunkiin Suomen Turusta ja kaipasin purkautumiskanavaa kaikelle sille angstille, jonka normaalisti pystyin syytämään Proffan kellarissa kahvikupin äärellä pöytäseurueelle. Ajattelin että siirtymävaihe on hauska nimi, kerta tässä nyt ollaan siirtymässä opiskelijaelämästä työelämään, Turusta Helsinkiin, juhlasta arkeen jne.

Nyt kun katselen mennyttä vuotta taaksepäin, niin sellaistahan tämä onkin ollut. Välillä kirjoittelin aika poliittisia tekstejä ja välillä hömpämpää. Gradukesä oli hiljaista aikaa näillä sivuilla, mikä oli ehkä ihan hyväkin juttu. Ainakin tosielämän kannalta. 

Paljon on vuoden aikana tapahtunut, mutta ei elämä ole yhtään sen stabiilimmaksi muuttunut - kaikkea kanssa. Heti kun Helsinki-Turku junasahailu loppui, alkoi valmistautuminen Kaakkois-Aasiaa varten. Tämä se vasta siirtymä olikin.

Mutta, sen enemmittä höpinöittä: kiitos kaikille lukijoille. Katsotaan mitä seuraava vuosi tuo tullessaan. Lopuksi vielä jotain hyvin erilaista:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

10/121 Neljäkymmentä vuotta

Huhtikuun yhdestoista 1984 Hyvinkään keskussairaalassa syntyi eräs Eeli Wördman, joka häviävän hetken ajan oli maailman nuorin ihminen. Nelj...